Restaurant

Buon appetito! Komt u het hedendaagse Italië proeven in ons sereen en stijlvol ingerichte restaurant? Geen afleiding en geen poespas: alles draait om puur genieten! Dat genieten doet u hier tijdens de lunch en diner. De vijftig zitplaatsen maken het restaurant intiem en gezellig. Natuurlijk is bij goed weer het terras geopend.

Lunch

Neemt u de tijd om rustig te genieten van een middagmaaltijd? Of heeft u slechts tijd voor een korte tussenstop? Een smaakvolle lunch bij Perròn kan altijd! Op de gevarieerde lunchkaart vindt u verse salades, diverse Italiaanse belegde broodsoorten en een uitgebreide tweegangenlunch. Natuurlijk houden we rekening met uw agenda. Desgewenst kunt u, ook bij gebruik van de uitgebreide lunch, na een uur weer aan de slag.

Diner

Laat u zich verrassen door een drie-, vier- of vijfgangenmenu van de chef? Of kiest u zelf uw favorieten uit? Hoe dan ook, u dineert bij Perròn in stijl. Ook bieden we u meerdere all-in menu's aan, die staan garant voor een fantastische avond uit. Naast de gerechten zijn een aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie met friandises inbegrepen. Neem ook vast een kijkje op onze wijnkaart voor de mooiste klassieke flessen naast een aantal pareltjes uit de wijnwereld.

Klik hier voor de menukaart